Psicologia Aplicada i Projectes

Projectes importants per a persones importants. Treballem per projectes perquè és la millor forma de donar resposta a les preguntes concretes de cada persona o grup. En Ment i Vida confiem en una psicologia exhaustiva i al servei de les necessitats concretes de cada població. El treball per projectes permet considerar al detall les teues necessitats.

Projectes al servei de la ciència més actual. Assegurem la revisió exhaustiva dels àmbits d’estudi, el reciclatge de coneixements i el contacte continu amb les publicacions de major impacte en els mitjans de divulgació de prestigi.

Projectes de qualitat, elaborats a consciència. Projectes desenvolupats amb cura, tacte i compromís.

PROJECTES

CBCT- Entrenament en Compassió de Base Cognitiva. Universitat d’Emory, Atlanta. EEUU.  Tota la informació sobre cursos, esdeveniments i formació en la nostra web: www.mentivida.com

Prevenció de la violència de gènere en l’àmbit educatiu. Projecte a tres nivells amb tallers per a mestres i alumnat, contacontes per a entorn educatiu i xarrades psicoeducatives per a famílies. (Ajuntament de Gata- AMPA- 2015)

Objectiu ser Feliç. Projecte dissenyat per a Escola de Persones Adultes, amb activitats fàcils i divertides que promouen tranquil·litat, benestar i salut. Mindfulness és el gimnàs de la ment. Exercitar la nostra ment ens ajuda a estar més feliços, atents, enfocats i rendir millor en, bàsicament, tots els aspectes de la nostra vida. (Escola de Persones Adultes Gata. Gata de Gorgos, curs 2014-2015).

Naturalment. Educació ecològica i sostenibilitat. Projecte educatiu basat en el contacte en la natura per treballar aspectes que faran xiquetes i xiquets més lliures, compassius, emocionalment sans i competents per a la vida. En Ment i Vida ens
sumem al moviment que promou la idea de que apreciar la naturalesa ens fa cuidar-la i respectar-la, i la millor manera per aprendre aquesta lliçó és disfrutant-la i estant en ella.(AMPA-CEIP Santíssim Crist del Calvari. Gata de Gorgos, estiu 2015).

Aules Felices, Aules Sanes. Què és el que ens fa genuïnament feliços, de manera constant, serena i amable? L’educació. L’educació és part fonamental per ser feliços. Es tracta d’una EDUCACIÓ POSITIVA, que ensenya als seus alumnes a viure al present, aprendre a gaudir d’una paisatge o de la música, experimentar satisfacció amb les relacions humanes, gestionar les seves emocions i les seues conductes amb consciència i calma, comprometre’s amb accions que contribueixin a millorar el medi ambient i eradicar les injustícies del món. (AMPA-CEIP Santíssim Crist del Calvari. Gata de Gorgos, curs 2014/15). Coneix més entrant en la web de l’Escola d’Estiu Gata 2014.

Un Univers d’Emocions. Foment del treball en emocions mitjançant elements lúdics, artístics, esportius i psicològics (AMPA-CEIP Santíssim Crist del Calvari. Gata de Gorgos, estiu 2014).

EducAikido. Treball en valors, atenció plena i gestió emocional mitjançant l’art marcial Aikido (inclòs en el programa d’Escola d’Estiu Un Univers d’Emocions-: AMPA-CEIP Santíssim Crist del Calvari, Gata de Gorgos, estiu 2014). Impartit per: Jose Luís Poveda, cinturó negre Shodan d’Aikido, filòsof i educador i animador sociocultural.

Acompanya’m; el plaer de tocar acompanyats. Motivació per a la interacció social en el context musical. (Ment i Vida, Gata de Gorgos, estiu 2014).

PianoPianoProject. Motivació per a l’Aprenentatge musical i del piano (Ment i Vida, Gata de Gorgos, desembre 2013). Codirigit per: Aida Velert, Llicenciada en Piano pel Conservatori Superior de València i Diplomada en Magisteri Musical per la Universitat de València.

Jocs Emocionals. Treball de les emocions en la infància mitjançant el joc cooperatiu (inclòs en el programa d’Escola d’Estiu Around the World-: AMPA-CEIP Santíssim Crist del Calvari, Gata de Gorgos, estiu 2013).

Psicologia Esportiva. Formació d’entrenadors i esportistes per a l’ optimització de l’eficàcia en el marc esportiu. Esport com a vehicle per a l’educació en valors i treball de les matèries transversals.

Musicàlia. Atenció a la infància des de la música. Gata de Gorgos, 2010-2016

 

Si vols conèixer més , visita “La fàbrica de projectes encantadors” on trobaràs informació i notícies sobre alguns d’aquests projectes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s