Què significa “córrer com una xiqueta”? – “Significa córrer tan ràpid com pugues.”

El vídeo que et presentem aquesta vesprada mostra meravellosament que està en les teues mans, i en les meues, i en les nostres, i en les de tots i totes aconseguir que l’expressió “córrer com una xiqueta”, “colpejar com una xiqueta”, “nadar com una xiqueta” no siga més un insult.

En la mesura que tots els ésser som interdependents, també tots podem posar la nostra voluntat al servei dels canvis en els estereotips. Apostar per la igualtat entre gèneres és feina de cadascú de nosaltres. Canviar etiquetes i expressions despectives és labor teua.

Un gest tan senzill com un canvi en la manera de parlar pot produir que una xiqueta passe de sentir-se menyspreada a sentir-se vàlida i capaç.

Des de Ment i Vida t’animem a treballar per la igualtat cuidant el teu llenguatge. Perquè tu pots ajudar a eixa xiqueta a construir la seua confiança sobre bases segures i fermes. Tu pots fer que la xiqueta segura de hui siga una dona forta demà. I serà ella la que podrà ajudar-te a sentir-te millor, educarà als teus fills i filles en la igualtat, entrenarà la la teua filla per ser una nadadora vàlida o et donarà la mà en els moments difícils.

xiqueta corre

Què significa “córrer com una xiqueta”? – “significa córrer tan ràpid com pugues.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s